Onze specialisaties zijn:

  • Huidverbeterende facials by Éminence Organic Skincare
  • Laser ontharing met de Soprano Ice
  • Dermalux LED behandeling
  • Cryotherapie met Cryo 21
  • Quanis dermafiller behandeling NEW!

Over Éminence

Onlangs zijn we begonnen met de nieuwe productlijn Éminence Organic Skin Care.

De meest geboekte en beste op maat gemaakte facials van Sittard. Na een huidanalyse en inventarisatie van je wensen creëert dé SLC schoonheidsspecialist de behandeling die jij nodig hebt. Producten van Éminence verbetert je huid! Aangepast op jouw huid.
HYDRATING – ANTI AGING – ACNÉ – BRIGHTNING – ROSACEA – DRY SKIN – SENSITIVE SKIN
Bij Skins Laser Clinic bieden we een breed scala aan behandelingen om aan uw behoeften te voldoen. De meeste van onze behandelingen kunnen online worden geboekt, wat u op de verwachte tijd een plekje in onze salon garandeert.

Als u vragen heeft of een behandeling wilt boeken die hieronder niet wordt genoemd, kunt u ons bellen op 046-4267568

Alles over de Éminence Organic Skin Care en over de Tarieven van de behandelingen vindt u hier.

Over Laser ontharing

Met de lasertechniek die wij gebruiken is het nu mogelijk om iedere haar- en huidtype vrijwel pijnloos te kunnen behandelen. Onze specialisten op het gebied van ontharen gebruiken de meest moderne apparatuur. Dit zorgt voor een optimaal resultaat.

Door middel van onze vrijwel pijnloze laser methode is het mogelijk om direct onder de zon te gaan, u hoeft niet meer weken uit de zon te blijven. Dit komt doordat wij werken met de in-motion methode, op deze manier word de energie geleidelijk aangebracht en is uw huid niet beschadigd.

Dus nu ook voor de blonde & grijze haren en de donkere huid is het mogelijk om vrijwel pijnloos te ontharen.

Bij Skins Laser Clinic staan kwaliteit en veiligheid van je behandeling altijd op de eerste plaats. Daarom volgt Skins Laser Clinic de richtlijnen en aanbevelingen van een groot aantal toonaangevende organisaties op het gebied van huidverzorging.

Nieuw! Quanis dermafiller behandeling – Een innovatieve gezichtsbehandeling om de huid direct van binnen uit te voeden

Inbrengen van hyaluronzuur met innovatieve pads? Dat kan nu met de nieuwste Quanis dermafiller behandeling. Deze gloednieuwe behandeling is een uniek behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. De vochtbalans wordt succesvol hersteld waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld. De behandeling brengt ook de elasticiteit terug in de huid.