+31 (0)43 - 20 300 53info@skinslaserclinic.nl

Treatments

Éminence Organic Skin Care

Eminence logoMet de kracht van organische ingrediënten levert Éminence Organic Skincare de meest geweldige resultaten. Resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar. Éminence Organic Skin Care behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné, hyperpigmentatie en niet egale huidtint.

Decennia van kruidenvakmanschap gecombineerd met moderne huidverzorgingsinnovaties zorgen voor technologisch geavanceerde producten en professionele behandelingen. Dit alles maakt Éminence tot de meest krachtige, chemievrije huidverzorgingstechnieken. Met Éminence kies je voor producten van top-kwaliteit, verkrijgbaar bij Skins Laser Clinic.

Over Laser ontharing

Met de lasertechniek die wij gebruiken is het nu mogelijk om iedere haar- en huidtype vrijwel pijnloos te kunnen behandelen. Onze specialisten op het gebied van ontharen gebruiken de meest moderne apparatuur. Dit zorgt voor een optimaal resultaat.

Door middel van onze SHR-methode is het mogelijk om direct onder de zon te gaan, u hoeft niet meer weken uit de zon te blijven. Dit komt doordat wij werken met de in-motion methode, op deze manier word de energie geleidelijk aangebracht en is uw huid niet beschadigd.

ANBOS_logo

Bij Skins Laser Clinic staan kwaliteit en veiligheid van een behandeling altijd op de eerste plaats. Daarom volgt Skins Laser Clinic de richtlijnen en aanbevelingen van een groot aantal toonaangevende organisaties op het gebied van huidverzorging. Tevens zijn wij aangesloten bij ANBOS, een brancheorganisatie voor de schoonheidsverzorging.

Bodycontouren met de Accent Prime

Alma Accent Prime gebruikt Unipolaire radiofrequentie en koude echografie om een ​​groot aantal dramatische resultaten te leveren – lichaamscontouren, vermindering van cellulitis, huidverstrakking, liften en gladmaken.

De behandelingen kunnen allemaal worden uitgevoerd als onderdeel van een programma, of u kunt kiezen voor individuele voordelen.

Hoe het werkt?

Accent PrimeTM is Alma Lasers meest geavanceerde werkstation voor huidverstrakking, lichaamscontouren en esthetische verbetering.

Accent_PrimeHet platform combineert de nieuwste innovaties op het gebied van  Ultrasound (US) en radiofrequentie (RF) -technologieën om effectieve, op maat gemaakte behandelingen te leveren met natuurlijke, langdurige resultaten.

De  energie wordt homogeen verdeeld over het behandelgebied, waardoor hardnekkige vetcellen effectief worden verstoord.

RF-vermogen wordt vervolgens gebruikt om thermische diepe verwarming naar het weefsel te produceren, wat resulteert in een meer geconcentreerde energiebehandeling.

Deze unieke combinatie vermindert de behandeltijd en het aantal sessies terwijl het krachtigere resultaten oplevert.

Onze specialisaties zijn:

  • Huidverbeterende facials by Éminence Organic Skincare
  • Laser ontharing met de Soprano Ice
  • Huidverbetering door middel van Dermalux LED behandeling
  • Nail care gelcolor by O•P•I
  • Body Contouring