+31 (0)43 - 20 300 53info@skinslaserclinic.nl

Quanis dermafiller behandeling

Nieuw: Quanis dermafiller behandeling

“Een innovatieve gezichtsbehandeling om de huid direct van binnen uit te voeden”

Inbrengen van hyaluronzuur met innovatieve pads? Dat kan nu met de nieuwste Quanis dermafiller behandeling. Deze gloednieuwe behandeling is een uniek behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. De vochtbalans wordt succesvol hersteld waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld. De behandeling brengt ook de elasticiteit terug in de huid.

Quanis_Dermafiller_758x400

Hoe werkt het?

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit micro naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. De grootte van de gekristalliseerde hyaluronzuur micro naaldjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro naaldjes opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.

Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht voelt u een zeer licht prikkelende sensatie doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Onze micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en Quanis Dermafiller bevat geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren.

 
Quanis_Dermafiller_Pads_480x482

Quanis Dermafiller Pads

De behandeling

De eerste behandeling wordt bij ons in de salon uitgevoerd door de schoonheidsspecialiste waarna je een set mee naar huis krijgt om de behandeling voort te zetten. Tijdens de behandeling in de salon wordt eerst de huid goed gereinigd na de reiniging wordt de Quanis Dermafiller behandeling gestart. De gelsheets blijven vervolgens 20-25 minuten zitten op het te behandelen gebied waarna we het afspoelen met water.


Na de behandeling

Om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken adviseren wij om Quanis Dermafiller minimaal 1 keer door een professioneel huidtherapeut toe te laten passen. Na deze behandeling kunt u het resultaat wekelijks onderhouden met Quanis Dermafiller Home.

Prijs vanaf: 47.50


Veelgestelde vragen over Quanis Dermafiller
Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen tussen de 25 en 50 jaar. Deze behandeling kan de hele zomer door worden ondergaan en beschadigt de huid niet.

Heb ik een downtime?

Nee u heeft geen last van downtime. U kunt hooguit lichte roodheid ervaren direct na de behandeling maar dit trekt binnen een paar uur vanzelf weer weg.

Hoe lang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling ligt aan de zones die u wilt laten behandelen. Doorgaans duurt alleen een gezichtsbehandeling circa 30 minuten.