+31 (0)43 - 20 300 53info@skinslaserclinic.nl

Dermalux™ LED Fototherapie

Dermalux-New-Logo-CMYK-300dpiMaakt de huid foutloos, jeugdig en gezond!

Bij schoonheidssalon Skins Laser Clinic wort Dermalux™ LED Fototherapie uitgevoerd. Het is een Aesthetics Awards Winner schoonheidsbehandeling die jouw huid verjongt, herstelt en revitaliseert.

Dermalux™ LED Fototherapie combineert klinisch bewezen golflengtes met de meest recente generatie van LED-technologie om veilige en effectieve resultaten te leveren bij het behandelen van een grote variëteit aan huidproblemen, zonder ongemak of hersteltijd.

Vanaf de eerste behandeling geeft Dermalux de huidcellen opnieuw energie zodat een vale huid er weer fris gaat uitzien. Uiteraard zal een behandelkuur betere en langdurige resultaten geven door op een natuurlijke manier de huidverjonging te stimuleren en de herstelprocessen te activeren. Dit leidt tot een vitale en energieke huid die er algemeen gezonder uitziet. LED bevordert de cel vernieuwing, en is de oplossing voor tal van huidproblemen.

 • Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor een groot aantal huidproblemen, onder andere huidveroudering, acné en gevoelige huid condities, zoals rosacea, eczeem en psoriasis.
 • Dermalux™ LED Fototherapie is een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd. LED fototherapie stimuleert ook een goed gevoel en helpt de alledaagse stress te verminderen.

Dermalux™ LED Fototherapie geeft uw cellen nieuwe energie,
voor een zichtbaar stralende, verjongde en zuivere huid!

Resultaten Dermalux™ LED fototherapie
 • Dermalux_750x738Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen al na 1 behandeling
 • Roodheden verminderen aanzienlijk
 • De vochtbalans verbetert
 • Couperose en pigmentvlekken verzachten
 • De poriën verkleinen
 • De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond
 • De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging  en lifting van de huid tot gevolg
 • Als ook voor depressies en levenloosheid is dit een ongelofelijke opkikker
 • Ook aangewezen bij acne, psoriasis, couperose en eczeem
  Kortere herstelperiode bij chemische peeling

Hoe werkt het?

LED Fototherapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen en daardoor positief of negatief beïnvloed kunnen worden, dergelijke behandelingen zijn al langer bekend voor bv. de herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen ervan.

Hoe veilig is het?

LED fototherapie maakt geen gebruik van warmte of chemische stoffen en het licht bevat geen schadelijke UV-stralen en kan dus de huidcellen niet beschadigen. Dermalux™ is één van de veiligste manieren om alle huidtypes en -condities te behandelen zonder risico op irritatie, ongewenste neveneffecten of hersteltijd.

Indien u meer informatie wenst dan kunt u deze vinden op de officiële website van “Dermalux LED™ fototherapie“.

Hoeveel Dermalux™ behandelingen heb je nodig

Dat kan variëren van 6-10 behandelingen, afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand. Met LED fototherapie bouwen de resultaten steeds verder op en de verbetering zal zich verderzetten, zelfs tot 3 maanden nadat de kuur is gestopt. Om een optimaal resultaat te behouden is een maandelijkse onderhoudsbehandeling aan te raden.

DERMALUX™ LED TRIWAVE FOTOTHERAPIE BEHANDELINGEN

Na intake en het huidanalyse bepalen wij het aantal behandelingen voor optimaal resultaat!

DERMALUX™ LED TARIEVEN

Alle behandelingen zijn inclusief huidanalyse, reiniging, peeling, treatment & moisturizer.Alle behandelingen in het gelaat inclusief:
• Dubbele reiniging
• Serum en moisturizerAlle behandelingen voor een lichaamsdeel inclusief:
• Dubbele reiniging
• Serum en/of bodylotion


DERMALUX LED: HET GEHEIM VAN MEGHAN MARKLE HAAR STRALENDE HUID!
Meghan_Markle_Article

‘Meghan Markle swears by this 20-minute facial by the DERMALUX LED’ – Treat your skin like a royal!

*** EXCLUSIEF IN LIMBURG ***

SLC_DermaLUX_700x700

Dermalux staat voor een unieke niet-invasieve Europese LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht om huidproblemen te behandelen. Dit merk combineert klinisch bewezen golflengtes met op maat ontwikkelde LED-technologie om veilige, effectieve en resultaatsgerichte behandelingen te bieden.