+31 (0)43 - 20 300 53info@skinslaserclinic.nl

Eminence Organic Skincare Treatments

Éminence organic facials

Met Éminence Organic Skin Care bieden we effectieve en biologische behandelingen, waarbij we gebruik maken van de meest geavanceerde anti-aging technieken en de kracht van de natuur. Het herontdekken van een stralende en stevige huid, een ontspannen uiterlijk én innerlijk, aangevuld met een gepersonaliseerd huidverzorgingsplan voor dagelijks onderhoud. Even weg  uit de dagelijkse druk met een intensieve massage en de tegelijkertijd krachtige werking van de Éminence producten.

De facials worden op maat aangeboden, op wat de huid op dat moment nodig heeft. Ontspannend en tegelijkertijd effectief. Epileren, harsen of verven zijn desgewenst inbegrepen. Dat zijn de meest geboekte facials. Na een huidanalyse en inventarisatie van je wensen creëert dé SLC schoonheidsspecialist de behandeling die jij nodig hebt. Producten van Éminence Organic Skin Care verbeteren je huid! Aangepast op jouw huid.

HYDRATING – ANTI AGING – ACNÉ – BRIGHTNING – ROSACEA – DRY SKIN – SENSITIVE SKIN

Bij Skins Laser Clinic bieden we een breed scala aan behandelingen om aan uw behoeften te voldoen. De meeste van onze behandelingen kunnen online worden geboekt, wat u op de verwachte tijd een plekje in onze salon garandeert.

 

Tarieven


 

Losse Behandelingen