+31 (0)43 - 20 300 53info@skinslaserclinic.nl

Laser Ontharen

“Wij leggen u graag uit wat u kunt verwachten, hoe ontharen met de Soprano Ice laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling.”

soprano ice laser

Hoe werken wij

Persoonlijk gesprek

Bij Skinslaserclinic begint u altijd met een persoonlijk  intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe ontharen met de Soprano Ice Laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Om heerlijk ontspannen van de behandeling te genieten, raden wij u aan om een kwartier van tevoren aanwezig te zijn. Zo kunt u rustig een kopje koffie of een cappuccino nuttigen. Mocht de klant vóór u eerder klaar zijn, dan is het mogelijk eerder te beginnen met de behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met u besproken

Voor de behandeling:
  • 10 dagen voorafgaand aan de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruining producten of spray-tanning.
  • Dient u het te behandelen gebied 24 uur van tevoren te scheren.
  • Dient u minimaal 6 weken voorafgaand de behandeling niet te epileren, waxen of gebruik te maken van de Epilady of ontharingscreme. De haarzakjes kunnen hierdoor beschadigen waardoor de behandeling niet effectief uitgevoerd kan worden.
  • Dient u het te behandelen gebied vrij te maken van make-up, parfums, deodorant, sunblock, essentiële oliën of andere huidlotions. Gekleurde stoffen absorberen het licht. Indien dit niet haalbaar is voor u kan de behandelaar dit voor u verwijderen.
Na de behandeling:

Is het behandelde gebied schoongemaakt en adviseren wij om de huid 24 uur totale rust te geven.

Na 24 uur kunt u gebruik maken van crèmes, lotions, oliën, deodorant en make-up.

U mag het behandelde gebied zelf scheren (of knippen) wanneer u dat nodig acht. Het behandelde gebied harsen, waxen of epileren is uit den boze, aangezien wij een deel van de haren nodig hebben als geleiding van de laser.

Het is verstandig om na de behandeling minimaal 10 dagen uit de zon te blijven en geen gebruik te maken van de zonnebank. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen een zonnebrand crème gebruiken met een beschermingsfactor hoger dan 30 (sunblock).Verder kunt u doen wat u normaal ook doet.

COVID19

Beste Mensen,

In verband met het Coronavirus (COVID-19) en de verscherping van de maatregelen die de overheid heeft aangekondigd op dinsdag 13 oktober jl. zijn wij uiteraard ook overgegaan tot het nemen van aanvullende stappen. Hiervoor houden wij ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM.

BELEID / PROTOCOL

In het kader van maatregelen rond het coronavirus volgen een aantal wijzigingen in ons beleid. Het ´nieuwe normaal´ in onze salon ziet er als volgt uit;

Wij vragen u bij het bezoek aan de salon het volgende:

* het dragen van mondmaskers in onze ontvangstruimte/looppaden is een dringend advies
* bij binnenkomst zijn wij verplicht u nogmaals naar gegevens te vragen
* bij binnenkomst zijn wij verplicht te vragen of u klachtenvrij bent
* bij binnenkomst uw handen te desinfecteren aan de daarvoor bestemde desinfectie unit
* kom alleen, zonder begeleiding (indien mogelijk)

Wij vragen u bij voorkeur om op het exact afgesproken tijdstip aanwezig te zijn en niet eerder dan 5min. voor aanvang te verschijnen

We verzoeken u de 1,5 meter afstand eis in acht te houden t.o.v. de andere aanwezigen en op dit moment bieden wij geen consumptie of lectuur aan.

Extra voorzorgsmaatregelen

De gezondheid van onze klanten en onszelf staat voorop. Naast onze standaard hygiëneprocedure, nemen wij in deze periode de volgende extra voorzorgsmaatregelen;

* wij hebben onze salon voorzien van spatschermen
* we dragen zorg dat alle aanwezige in de salon 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden
* wij geven geen handen meer ter begroeting
* wij wassen en desinfecteren onze handen nog vaker en werken indien nodig met handschoenen
* werkend personeel draagt mondmaskers en/of spatschermen
* de deurklinken, pinapparaat, behandelstoelen etc worden extra gereinigd
* de salon wordt extra vaak schoongemaakt en geventileerd

Hartelijk dank voor uw begrip!

Liefs team Skins